+31 78-6475590

  • Free shipping on EU orders over 100,-
  • Secure payments
  • Ships within 24 hrs

exclusive nail polish webshop

My Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

W7

1 Item(s)

1 Item(s)

Perfect gemanicuurde nagels zonder handen vol geld uit hoeven te geven is nu mogelijk dankzij gel nagellak. Gel nagellak is ontworpen door twee jonge vrouwen die het belangrijk vinden dat elke vrouw de mogelijkheid heeft om hoogwaardige schoonheidsproducten aan te schaffen, waarmee de natuurlijke schoonheid onderstreept wordt, zonder hiervoor veel geld uit te hoeven geven. Dat geldt zeker voor deze budget vriendelijke gel nagellak die verkrijgbaar is in een wijde selectie van kleuren. In tegenstelling tot een gewone lak is gel nagellak een gel die op de nagels aangebracht wordt en minimaal twee weken lang blijft zitten.

 

W7 gel nagellak, de budget vriendelijke oplossing voor mooie nagels

Net als gewone nagellak kun je gel nagellak naar eigen inzicht aanbrengen met het borsteltje, waarna je de hand even onder een LED lamp houdt om optimaal drogen te garanderen. Door het aanbrengen van minimaal twee dunne lagen kun je bovendien extra lang genieten van mooie nagels. Overigens hoef je niet bang te zijn dat je eigen nagels onder de aangebrachte gel nagellak te lijden hebben, integendeel! De gel nagellak zorgt juist voor een beschermende laag waardoor je nagels de ruimte krijgen om gezond verder te groeien, waarmee je binnen afzienbare tijd zelfs de gekoesterde lange nagels kunt krijgen. En dat allemaal terwijl je intussen kunt genieten van je mooi gelakte nagels. Alhoewel er wezenlijk weinig verschil lijkt te zijn tussen gewone en gel nagellak valt het direct op dat laatstgenoemde reukloos is, wat het werken ermee een stuk aangenamer maakt. Het feit dat gel nagellak bovendien een meer natuurlijke uitstraling geeft kan eveneens bepalend zijn bij de keuze om de budget vriendelijke gel nagellak te kopen.

 

Gel nagellak kopen

Heb je een uitnodiging gehad voor een leuk feestje maar twijfel je of je gaat omdat je je schaamt voor je nagels? Of ben je gewoon op zoek naar een mooi kleurtje nagellak dat past bij je dagelijkse werkoutfit? Broze nagels of afgebeten nagels kunnen je hand al snel ontsieren, maar gelukkig kun je hier heel eenvoudig iets aan veranderen. W7 gel nagellak maakt in een handomdraai een professionele nagelstyliste van jezelf, zonder gebruik te hoeven maken van dure apparatuur. Door gel nagellak te kopen kun je zelf je nagels optimaal verzorgen en voorzien van elke gewenste kleur. Ben je heel creatief? Gel nagellak is geschikt om ware blikvangers van je nagels te maken. Geen dure afspraken meer waar je eigenlijk toch geen tijd voor hebt, maar wanneer en waar je zin hebt je nagels verfraaien met een van de vele kleuren, dat kan als je besluit voortaan de hoogwaardige gel nagellak te kopen. Voor het werk, een feestje of gewoon omdat je het leuk vindt om je nagels die veel te verduren hebben te verwennen met een mooi kleurtje, W7 gel nagellak voldoet aan al je verwachtingen.

 

Neem gerust een kijkje op de website en bestel vandaag nog een budget vriendelijke W7 gel nagellak die bij jouw stijl past.

Get 10% off your first order!
subscribe to our newsletter
Coupon: